Termékeink

A Mybee Feed újgenerációs méhtakarmány, mely különleges összetételének köszönhetően a virágporhoz hasonló beltartalmi értékekkel rendelkezik. Méhekre gyakorolt pozitív hatása laboratóriumi és terepi tesztekkel egyaránt igazolt. A termékek GMO mentes alapanyagokból készülnek. Állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak. 

Mybee Feed Dry
Mybee Feed Dry

Mybee Feed Dry

(por állagú)
52 % fehérje tartalommal

A Mybee Feed Dry egy por állagú, méhtakarmány, mely különleges összetételének köszönhetően a virágporhoz hasonló beltartalmi értékekkel rendelkezik. Magas fehérje (52%), zsír, vitamin és ásványi anyag tartalma, valamint optimális aminosav összetétele miatt gyorsan csökkenti a virágporszegény időszakokban fellépő tápanyaghiányt.  Növeli a méhek életképességét és élethosszát, a fiasítás kiterjedését, a méhek testtömegét, zsírtestük tömegét és a pempőtermelést.
Mybee Vitamix

Mybee Vitamix

(folyadék)
 

A Mybee Vitamix egy méhek számára fejlesztett folyékony, kombinált multivitamin készítmény. 
Használatával biztosíthatjuk méheink számára a megfelelő fejlődéshez nélkülözhetetlen vitaminpótlást.
Összetétele miatt csökkenti a vitaminhiányos cukoretetés miatt fellépő stressz negatív hatásait növelve a méhek életképességét, és élethosszát.

Mybee Feed Patty

(lepény)
15,6 % fehérje tartalommal

A Mybee Feed lepény Mybee Feed Dry összes előnyét magába foglalja. Előre elkészített lepényként könnyű felhasználhatóságot biztosít a méhészek számára. Magas Mybee Feed Dry tartalmának (30 %) köszönhetően, fehérje-, zsír- és vitamintartalma kiemelkedő, ezzel biztosítva a szükséges tápanyagpótlást.
Mybee Feed Dry – AquaMix

Mybee Feed Dry – AquaMix

(por állagú)
15,6 % fehérje tartalommal

A Mybee Feed Dry – AquaMix egy könnyen használható, gyors és egyszerű megoldás méheink táplálására. Csak adjunk hozzá vizet, és máris a Mybee Feed Dry eredményeivel rendelkező lepényt kapunk. Különleges összetételének köszönhetően tartósan megőrzi állagát, bekeverés után sem szárad ki.
Mybee Pro - AquaMix

Mybee Pro -
AquaMix

(por állagú)

A Mybee Pro – AquaMix nagy mennyiségben tartalmazza a méhek és a fiasítás számára nélkülözhetetlen fehérjéket (12%) és különböző forrásból származó aminosavakat. A víz hozzáadásával elkészíthető lepény segíti a méhek egészséges fejlődését, a tápanyagok felszívódását, valamint a betegségeket követő regenerációt, és növeli a fiasítás területét.
Mybee Yeast - AquaMix

Mybee Yeast - AquaMix

(por állagú)

Mybee Yeast AquaMix a hagyományos sörélesztővel történő méhtakarmányozás kombinációja modern módszerekkel. Csupán víz hozzáadásával magas fehérje- és B vitamintartalmú sörélesztőt és C vitamint tartalmazó lepényt kapunk, amely segíti a méhek fejlődését, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a méhek immunrendszerének működését, és a betegségeket követő regenerációt. Különleges cukorösszetétele biztosítja a méhek számára a szükséges energiát.

Fehasználási javaslat

Ajánlott keverési arány 1 kg lepény készítéséhez (4 darab):

300g Mybee Feed Dry
270g porcukor
430g folyékony cukor (izocukor, invertcukor)
Egyenletesen keverjük el (bekeverés után a lepények szilárdulnak)
Formázzunk lepényeket és helyezzük a méhkaptárak

Mivel a Mybee Feed Dry koncentrált méhtakarmány, mely a virágporhoz hasonló beltartalmi értékekkel rendelkezik, ezért felhasználását a méhcsalád virágpor szükségletének megfelelően végezzük. Ajánlott felhasználás: kora tavasszal és kis népességű méhcsaládok esetében 150 g lepény; késő tavasszal, nyáron és ősszel 250 g lepény.
A méhcsaládok fejlettségének, és a méhek szükségletének tükrében az elfogyasztott mennyiség  változhat.   A  méhcsaládok  takarmányigényének meghatározásához minden esetben végezzünk próba etetést, majd a lepényeket a fogyasztás mértékében pótoljuk. Bekeverés után a lepényeket mihamarabb használjuk fel. A termék felhasználása közben tartsuk be a szükséges munkavédelemi előírásokat.

Vitamin tartalom

 • A-vitamin 
 • C-vitamin 
 • D3- vitamin 
 • E- vitamin 
 • K3- vitamin 
 • B1- vitamin 
 • B2- vitamin
 • B6- vitamin 
 • B12- vitamin 
 • D-Panthenol 
 • Niacinamid 
 • Biotin 
 • Kolin-Klorid 
 • Béta-karotin 
 • Citromsav